Didi Kempot - Bojo Loro Campursari Download lagu Didi Kempot - Bojo Loro - Campursari | Mp3 baik

Didi Kempot - Bojo Loro - Campursari

626,780
Lagu Dangdut kecepatan tinggi, Dengarkan musik mp3, Dengarkan musik gratis kecepatan tinggi di GratisDownloadLagu.Org, tangan cepat Dengarkan dan download lagu Didi Kempot - Bojo Loro oleh penyanyi Campursari untuk dinikmati. Download musik mp3 Didi Kempot - Bojo Loro kecepatan tinggi - Download Musik Mp3 - di GratisDownloadLagu.Org sini, Dengarkan mp3 gratis di website, download lagu mp3 terbaru gratis. Download Lagu gratis - di GratisDownloadLagu.Org, Mendengarkan musik online terbaik , download lagu mp3 terbaru gratis.

Lirik lagu: Didi Kempot - Bojo Loro

Kroso sepet empinge mlinjo
Sirah mumet dik nduwe bojo loro
Mikir sing enom mikir sing tuwo
Ro karone podo le tresno

Cekut cekut mumet temenan
Ati bingung dik le mbagi katresnan
Butuhe akeh duwit pas pasan
Tanggal enom wis kebingungan

Mrono mrene saben ndino
Iki mrene sesuke mrono
Bojo enom mung sedelo
Bojo tuwo nggondeli clono

(kembali ke atas)

Mrono mrene saben ndino
Iki mrene sesuke mrono
Bojo enom mung sedelo
Bojo tuwo nggondeli clono
Lihat Lebih