Wegah Kelangan Jihan Audy Download lagu Wegah Kelangan - Jihan Audy | Mp3

Wegah Kelangan - Jihan Audy

113,693
Dengarkan dan download lagu mp3 Wegah Kelangan oleh penyanyi Jihan Audy baru dan terbaik - 4share Download Lagu - di sini. Dengarkan musik mp3 Selalu perbarui lagu, playlist dan MV yang terbaru. Dengarkan musik yang bagus, Download lagu hot dengan GratisDownloadLagu.Org, Free Download Lagu Barat Terbaru . Download musik Wegah Kelangan gratis terbaik - Lagu , download lagu kecepatan tinggi berkat situs web GratisDownloadLagu.Org, download lagu mp3 terbaru gratis. Mendengarkan musik gratis - Website GratisDownloadLagu.Org, Download Lagu kecepatan tinggi, download lagu mp3 terbaru gratis

Lirik lagu: Wegah Kelangan

Rungokno Jerit Atiku Iki
Sing Bingung Noto Roso Ning Ati
Pengenku Koe Ngerti Sek Tak Pikir Saiki

Tulung Koe Aja Salah Tompo
Ojo Mbok Pikir Aku Ngeliyo
Kabeh Iki Kahanan
Ra Iso Neruske Katresnan

Jujur Aku Iseh Sayang Wegah Kelangan
Mergo Wes Tak Patri Ning Njero Ati
Nanging Arep Pie Meneh
Iki Wes Kahanan Kudu Pisahan

Njalukku Koe Ojo Nangis Mergo Lungaku
Mungkin Iki Wis Ginaris Dudu Penjalukku
Nglungani Sliramu Abot Rasane Pangapurane

Ora Ono Niat Nglarani Atimu
Rungokno Aku Senajane Aku Sing Kleru
Tak Akoni Pancen Gede Roso Tresnoku
Yo Mung Kanggo Awakmu
Cukup Pisan Iki Koe Loro Ati
Ora Tak Baleni Anggonku Nglarani

Jujur Aku Iseh Sayang Wegah Kelangan
Mergo Wes Tak Patri Ning Njero Ati
Nanging Arep Pie Meneh
Iki Wes Kahanan Kudu Pisahan

Njalukku Koe Ojo Nangis Mergo Lungaku
Mungkin Iki Wis Ginaris Dudu Penjalukku
Nglungani Sliramu Abot Rasane Pangapurane

Mung Kependem Roso Tresno
Bebarengan Ora Bakal Dadi Nyoto
Pengen Langgeng Yo Kui Karepmu
Nanging Wong Tuaku Ora Setuju

Jujur Aku Iseh Sayang Wegah Kelangan
Mergo Wes Tak Patri Ning Njero Ati
Nanging Arep Pie Meneh
Iki Wes Kahanan Kudu Pisahan

Njalukku Koe Ojo Nangis Mergo Lungaku
Mungkin Iki Wis Ginaris Dudu Penjalukku
Nglungani Sliramu Abot Rasane Pangapurane
Lihat Lebih