Nella Kharisma - Banyu Langit Fajar adi setyawan Gudang lagu Mp3 Nella Kharisma - Banyu Langit - Fajar adi setyawan | Download Lagu

Nella Kharisma - Banyu Langit - Fajar adi setyawan

3,814,035
Download Musik Mp3, Mendengarkan musik gratis Nella Kharisma - Banyu Langit - Musik Mp3 - situs web GratisDownloadLagu.Org, Download Lagu kecepatan tinggi, download lagu mp3 Indonesia. Download musik, Download musik gratis, download lagu baru teleponkualitas tinggi, situs GratisDownloadLagu.Org saja dengan satu kali klik, download lagu mp3 Indonesia. Download Musik Mp3 yang tercepat, kami memperbarui terus menerus di GratisDownloadLagu.Org, Dengarkan musik Mp3 Nella Kharisma - Banyu Langit oleh penyanyi Fajar adi setyawan hot gratis, tangan cepat Download lagu di telepon!.

Lirik lagu: Nella Kharisma - Banyu Langit

sworo angin angin sing ngeridu ati
ngelingake sliramu sing tak tresnani
pingin nangis ngetoke eluh neng pipi
suwe ra weruh senadyan mung ono mimpi

ngalemo ngalem neng dadaku
tambanono roso kangen neng atiku
ngalemo ngalem neng aku
ben ra adem kesiram udan ing dalu

banyu langit sing ono dhuwur khayangan
watu gedhe kalingan mendunge udan
telesono atine wong seng kasmaran
setyo janji seprene tansah kelingan

ademe gunung merapi purbo
melu krungu swaramu ngomongke opo
ademe gunung merapi purbo
sing ning langgran wonosari jogjakarta

janjine lungane ra nganti suwe-suwe
pamit esuk lungane ra nganti sore
janjine lungane ra nganti semene suwene
nganti kapan tak enteni sak tekane

banyu langit sing ono dhuwur khayangan
watu gedhe kalingan mendunge udan
telesono atine wong seng kasmaran
setyo janji seprene tansah kelingan

ademe gunung merapi purbo
melu krungu swaramu ngomongke opo
ademe gunung merapi purbo
sing ning langgran wonosari jogjakarta

janjine lungane ra nganti suwe-suwe
pamit esuk lungane ra nganti sore
janjine lungane ra nganti semene suwene
nganti kapan tak enteni sak tekane
Lihat Lebih